Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1869
Название: Автоматизація процесу одержання штучного холоду у підприємствах харчової промисловості
Другие названия: Automation of the process of obtaining artificial cold in food industry enterprises
Авторы: Патала, Юрій Богданович
Ключевые слова: автоматизація
automation
технічні засоби
technical means
контролер
controller
функціональна схема автоматизації
functional scheme of automation
моделювання
modeling
Дата публикации: 2024
Издательство: Львівський національний університет природокористування
Библиографическое описание: Патала Ю.Б. Автоматизація процесу одержання штучного холоду у підприємствах харчової промисловості : бакалаврська робота. Дубляни, 2024. 66с.
Краткий осмотр (реферат): В даній бакалаврській кваліфікаційній роботі описано технологічний процес одержання штучного холоду, наведено матеріальний баланс об`єкту і визначено параметри, які потрібно регулювати. Проведено аналіз існуючих схем автоматизації технологічного процесу, вибір технічних засобів автоматизації, розроблена функціональна схема автоматизації технологічного процесу одержання штучного холоду, розроблено програму для керування контролером Siemens Simatic S7-300, розроблені електричні схеми під’єднання засобів автоматизації. Проведений розрахунок та моделювання система автоматичного регулювання тиску конденсації, де вихідною величиною об’єкта регулювання є тиск конденсації аміаку, а регулюючою дією – зміна швидкості обертання секціонованого вентилятора у базовому випарному конденсаторі на одну ступінь.
Описание: Спеціальність 151 "Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології"
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1869
Располагается в коллекциях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Patala_bach.pdfКваліфікаційна робота928,64 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.