Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1868
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКолтун, Богдан Романович-
dc.date.accessioned2024-11-10T00:44:10Z-
dc.date.available2024-11-10T00:44:10Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКолтун Б.Р. Автоматизація процесу пастеризації у виробництві морозива : бакалаврська робота. Дубляни, 2024. 64с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1868-
dc.descriptionСпеціальність 151 "Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології"uk_UA
dc.description.abstractВ даній бакалаврській кваліфікаційній роботі розроблена система автоматизації процесу пастеризації у виробництві морозива. Описано процес пастеризації морозива в пластинчастому пастеризаторі, матеріальний та тепловий баланс, визначено значення параметрів, які потрібно регулювати та допустимі відхилення, визначено вхідні величини та збурення, які впливають на перехідний процес і побудовано структурну схему взаємозв’язків. Опрацьовані існуючі схеми автоматизації окремих контурів регулювання пластинчастого пастеризатора і наведено аргументи в підтримку обраних контурів, вибрано засоби автоматизації, описано їхні характеристики, програму роботи контролера та представлено фрагменти схеми підключення. Розраховано систему автоматичного регулювання, змодельовано перехідні процеси при впливі збурення. Описано роботу обраної схеми автоматизації – роботу кожного з контурів, розроблено специфікацію на обрані технічні засоби автоматизації. Охарактеризовано небезпеки, що виникають в пастеризаторі, документи, відповідно до яких вони нормуються та заходи для уникнення цих небезпек; розраховано потрібну систему вентиляції. Розраховано витрати на автоматизацію, кількість обслуговуючого персоналу, річний економічний ефект, термін окупності та коефіцієнт економічної ефективності.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвівський національний університет природокористуванняuk_UA
dc.subjectавтоматизаціяuk_UA
dc.subjectautomationuk_UA
dc.subjectтехнічні засобиuk_UA
dc.subjecttechnical meansuk_UA
dc.subjectконтролерuk_UA
dc.subjectcontrolleruk_UA
dc.subjectфункціональна схема автоматизаціїuk_UA
dc.subjectfunctional scheme of automationuk_UA
dc.subjectмоделюванняuk_UA
dc.subjectmodelinguk_UA
dc.titleАвтоматизація процесу пастеризації у виробництві морозиваuk_UA
dc.title.alternativeAutomation of the pasteurization process in the production of ice creamuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Koltun_bach.pdfКваліфікаційна робота1,29 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.