Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1833
Title: | УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ В СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВАХ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ |
Other Titles: | Organization of labor motivation on the example of agricultural enterprises of the Lviv region |
Authors: | Юр, Роман Іванович |
Keywords: | управління якістю quality management якість сільськогосподарської продукції quality of agricultural products управління management |
Issue Date: | 9-Feb-2024 |
Publisher: | Львівський національний університет природокористування |
Citation: | Юр Роман Іванович УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ В СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВАХ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ: магістерська робота. Львів. 2024. 70 с. |
Abstract: | Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню та аналізу системи управління якістю продукції в сільськогосподарських підприємствах Львівської області. Акцент роботи розміщений на ключові аспекти забезпечення якості сільськогосподарської продукції та підвищення конкурентоспроможності в умовах сучасного ринкового середовища. У роботі проводиться аналіз системи контролю якості на різних етапах виробництва, від початкового етапу вирощування до підготовки продукції до збуту. Досліджуються фактори, які впливають на якість сільськогосподарської продукції, включаючи агротехнічні, екологічні та технологічні аспекти. Особлива увага приділяється впровадженню сучасних методів та стандартів управління якістю, таких як системи сертифікації та стандарти якості. Робота також досліджує взаємозв'язок управління якістю та задоволення потреб споживачів, що є важливим аспектом конкурентоспроможності. |
Description: | Спеціальність 073 Менеджмент |
URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1833 |
Appears in Collections: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Юр Роман.pdf | Кваліфікаційна робота | 1,01 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.