Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1828
Назва: Конкурентоспроможність сільськогосподарської продукції та шляхи її підвищення на прикладі ХХХХХХ
Інші назви: Competitiveness of agricultural products and ways to increase it on the example of ХХХХ region.
Автори: Гордій, Михайло Ярославович
Ключові слова: конкурентоспроможність
competitiveness
діджиталізація
digitalization
якість продукції
product quality
сільськогосподарські підприємства
agricultural enterprises
Дата публікації: 9-лют-2024
Видавництво: Львівський національний університет природокористування
Бібліографічний опис: Гордій М.Р. Конкурентоспроможність сільськогосподарської продукції та шляхи її підвищення на прикладі ХХХХХХ.Кваліфікаційна робота. Львів. 2024. 88с.
Короткий огляд (реферат): Текстова частина складається зі вступу, трьох розділів, висновків та пропозицій, списку використаних джерел. В першому розділі розглядаються теоретико-методичні аспекти конкурентоспроможності виробництва сільськогосподарської продукції в нинішніх умовах, характеризується сутність поняття «конкурентоспроможність» та напрями забезпечення конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств через диверсифікацію їх діяльності. В другому розділі здійснено оцінку стану та аналіз конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції, розглянуто особливості конкурентного середовища сільськогосподарської галузі ХХХХХХ, досліджена діагностика конкурентоспроможності виробництва продукції У третьому розділі запропоновано напрями підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств. Надано пропозиції щодо впровадження системи маркетингового управління конкурентоспроможністю сільськогосподарських підприємств. На основі вивченого теоретичного та емпіричного матеріалів сформульовані остаточні висновки і пропозиції.
Опис: Спеціальність 073 Менеджмент
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1828
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ГОРДІЙ М..pdfКваліфікаційна робота1,41 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.