Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1828
Title: Конкурентоспроможність сільськогосподарської продукції та шляхи її підвищення на прикладі ХХХХХХ
Other Titles: Competitiveness of agricultural products and ways to increase it on the example of ХХХХ region.
Authors: Гордій, Михайло Ярославович
Keywords: конкурентоспроможність
competitiveness
діджиталізація
digitalization
якість продукції
product quality
сільськогосподарські підприємства
agricultural enterprises
Issue Date: 9-Feb-2024
Publisher: Львівський національний університет природокористування
Citation: Гордій М.Р. Конкурентоспроможність сільськогосподарської продукції та шляхи її підвищення на прикладі ХХХХХХ.Кваліфікаційна робота. Львів. 2024. 88с.
Abstract: Текстова частина складається зі вступу, трьох розділів, висновків та пропозицій, списку використаних джерел. В першому розділі розглядаються теоретико-методичні аспекти конкурентоспроможності виробництва сільськогосподарської продукції в нинішніх умовах, характеризується сутність поняття «конкурентоспроможність» та напрями забезпечення конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств через диверсифікацію їх діяльності. В другому розділі здійснено оцінку стану та аналіз конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції, розглянуто особливості конкурентного середовища сільськогосподарської галузі ХХХХХХ, досліджена діагностика конкурентоспроможності виробництва продукції У третьому розділі запропоновано напрями підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств. Надано пропозиції щодо впровадження системи маркетингового управління конкурентоспроможністю сільськогосподарських підприємств. На основі вивченого теоретичного та емпіричного матеріалів сформульовані остаточні висновки і пропозиції.
Description: Спеціальність 073 Менеджмент
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1828
Appears in Collections:ОС «Магістр» / Master's degree

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ГОРДІЙ М..pdfКваліфікаційна робота1,41 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.