Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1762
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Козодій, Віталій Тарасович | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-09T12:01:24Z | - |
dc.date.available | 2024-07-09T12:01:24Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Козодій В.Т.Удосконаленням тістоділильної машини в лінії виробництва хлібобулочних виробів. Кваліфікаційна робота. Львів: ЛНУП, 2024. 72 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1762 | - |
dc.description | Спеціальність 133 "Галузеве машинобудування" | uk_UA |
dc.description.abstract | Подано опис технології виготовлення хлібобулочних виробів, обґрунтовано технологічну схему процесу, підібрано необхідне технологічне обладнання і сформовано ПТЛ. На основі цього розраховано основні параметри технологічного процесу в пекарні, оцінено її ефективність. Проведено розрахунок потреби в енергоресурсах. Вдосконалено конструкцію вибраної для проектованої ПТЛ тістоділильної машини. Запропоновано заходи для покращення охорони праці людей і захисту навколишнього середовища від шкідливих факторів переробного виробництва. Розраховано показники економічної ефективності роботи ПТЛ пекарні. | uk_UA |
dc.publisher | Львівський національний університет природокористування | uk_UA |
dc.subject | тістоділильна машина, лінія, хлібобулочні вироби, пекарня | uk_UA |
dc.subject | dough divider machine, line, baked goods, bakery | uk_UA |
dc.title | Удосконаленням тістоділильної машини в лінії виробництва хлібобулочних виробів | uk_UA |
dc.title.alternative | Improvement of the dough dividing machine in the production line of bakery products | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kozodiy_V_bak.pdf | Спеціальність 133 "Галузеве машинобудування" | 1,86 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.