Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1762
Назва: Удосконаленням тістоділильної машини в лінії виробництва хлібобулочних виробів
Інші назви: Improvement of the dough dividing machine in the production line of bakery products
Автори: Козодій, Віталій Тарасович
Ключові слова: тістоділильна машина, лінія, хлібобулочні вироби, пекарня
dough divider machine, line, baked goods, bakery
Дата публікації: 2024
Видавництво: Львівський національний університет природокористування
Бібліографічний опис: Козодій В.Т.Удосконаленням тістоділильної машини в лінії виробництва хлібобулочних виробів. Кваліфікаційна робота. Львів: ЛНУП, 2024. 72 с.
Короткий огляд (реферат): Подано опис технології виготовлення хлібобулочних виробів, обґрунтовано технологічну схему процесу, підібрано необхідне технологічне обладнання і сформовано ПТЛ. На основі цього розраховано основні параметри технологічного процесу в пекарні, оцінено її ефективність. Проведено розрахунок потреби в енергоресурсах. Вдосконалено конструкцію вибраної для проектованої ПТЛ тістоділильної машини. Запропоновано заходи для покращення охорони праці людей і захисту навколишнього середовища від шкідливих факторів переробного виробництва. Розраховано показники економічної ефективності роботи ПТЛ пекарні.
Опис: Спеціальність 133 "Галузеве машинобудування"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1762
Розташовується у зібраннях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kozodiy_V_bak.pdfСпеціальність 133 "Галузеве машинобудування"1,86 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.