Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1762
Назва: | Удосконаленням тістоділильної машини в лінії виробництва хлібобулочних виробів |
Інші назви: | Improvement of the dough dividing machine in the production line of bakery products |
Автори: | Козодій, Віталій Тарасович |
Ключові слова: | тістоділильна машина, лінія, хлібобулочні вироби, пекарня dough divider machine, line, baked goods, bakery |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Львівський національний університет природокористування |
Бібліографічний опис: | Козодій В.Т.Удосконаленням тістоділильної машини в лінії виробництва хлібобулочних виробів. Кваліфікаційна робота. Львів: ЛНУП, 2024. 72 с. |
Короткий огляд (реферат): | Подано опис технології виготовлення хлібобулочних виробів, обґрунтовано технологічну схему процесу, підібрано необхідне технологічне обладнання і сформовано ПТЛ. На основі цього розраховано основні параметри технологічного процесу в пекарні, оцінено її ефективність. Проведено розрахунок потреби в енергоресурсах. Вдосконалено конструкцію вибраної для проектованої ПТЛ тістоділильної машини. Запропоновано заходи для покращення охорони праці людей і захисту навколишнього середовища від шкідливих факторів переробного виробництва. Розраховано показники економічної ефективності роботи ПТЛ пекарні. |
Опис: | Спеціальність 133 "Галузеве машинобудування" |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1762 |
Розташовується у зібраннях: | ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kozodiy_V_bak.pdf | Спеціальність 133 "Галузеве машинобудування" | 1,86 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.