Link lub cytat. https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1762
Tytuł: Удосконаленням тістоділильної машини в лінії виробництва хлібобулочних виробів
Inne tytuły: Improvement of the dough dividing machine in the production line of bakery products
Autorzy: Козодій, Віталій Тарасович
Słowa kluczowe: тістоділильна машина, лінія, хлібобулочні вироби, пекарня
dough divider machine, line, baked goods, bakery
Data wydania: 2024
Wydawca: Львівський національний університет природокористування
Cytat: Козодій В.Т.Удосконаленням тістоділильної машини в лінії виробництва хлібобулочних виробів. Кваліфікаційна робота. Львів: ЛНУП, 2024. 72 с.
Abstract: Подано опис технології виготовлення хлібобулочних виробів, обґрунтовано технологічну схему процесу, підібрано необхідне технологічне обладнання і сформовано ПТЛ. На основі цього розраховано основні параметри технологічного процесу в пекарні, оцінено її ефективність. Проведено розрахунок потреби в енергоресурсах. Вдосконалено конструкцію вибраної для проектованої ПТЛ тістоділильної машини. Запропоновано заходи для покращення охорони праці людей і захисту навколишнього середовища від шкідливих факторів переробного виробництва. Розраховано показники економічної ефективності роботи ПТЛ пекарні.
Opis: Спеціальність 133 "Галузеве машинобудування"
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1762
Występuje w kolekcjach:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Kozodiy_V_bak.pdfСпеціальність 133 "Галузеве машинобудування"1,86 MBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi