Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1761
Назва: Удосконаленням мийної машини в потоково-механізованій лінії виробництва консервованих овочів
Інші назви: Improvement of the washing machine in the flow-mechanized production line of canned vegetables
Автори: Грицайко, Андрій Романович
Ключові слова: мийна машина, лопать, автоматизована лінія, консервовані овочі
washer, blade, automated line, canned vegetables
Дата публікації: 2024
Видавництво: Львівський національний університет природокористування
Бібліографічний опис: Грицайко А.Р.Удосконаленням мийної машини в потоково-механізованій лінії виробництва консервованих овочів. Кваліфікаційна робота: Дубляни, 2024. 82 с.
Короткий огляд (реферат): На основі проаналізованих даних регіону розроблено технологію виробництва консервованих овочів, вибрано засоби механізації операцій технологічного процесу. Проведено вдосконалення мийної машини, зокрема розраховано необхідну потужність і розрахунок вала, розрахунок шпонки мийної лопаті. Розроблено заходи для забезпечення життєдіяльності та охорони довкілля переробного підприємства. Розраховано техніко-економічні показники виробництва консервованих овочів, зокрема рентабельність, річний економічний ефект та термін окупності капітальних вкладень.
Опис: Спеціальність 133 "Галузеве машинобудування"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1761
Розташовується у зібраннях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Gricayko_A_bak.pdfСпеціальність 133 "Галузеве машинобудування"1,31 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.