Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1761
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Грицайко, Андрій Романович | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-09T11:55:02Z | - |
dc.date.available | 2024-07-09T11:55:02Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Грицайко А.Р.Удосконаленням мийної машини в потоково-механізованій лінії виробництва консервованих овочів. Кваліфікаційна робота: Дубляни, 2024. 58 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1761 | - |
dc.description | Спеціальність 133 "Галузеве машинобудування" | uk_UA |
dc.description.abstract | На основі проаналізованих даних регіону розроблено технологію виробництва консервованих овочів, вибрано засоби механізації операцій технологічного процесу. Проведено вдосконалення мийної машини, зокрема розраховано необхідну потужність і розрахунок вала, розрахунок шпонки мийної лопаті. Розроблено заходи для забезпечення життєдіяльності та охорони довкілля переробного підприємства. Розраховано техніко-економічні показники виробництва консервованих овочів, зокрема рентабельність, річний економічний ефект та термін окупності капітальних вкладень. | uk_UA |
dc.publisher | Львівський національний університет природокористування | uk_UA |
dc.subject | мийна машина, лопать, автоматизована лінія, консервовані овочі | uk_UA |
dc.subject | washer, blade, automated line, canned vegetables | uk_UA |
dc.title | Удосконаленням мийної машини в потоково-механізованій лінії виробництва консервованих овочів | uk_UA |
dc.title.alternative | Improvement of the washing machine in the flow-mechanized production line of canned vegetables | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Gricayko_A_bak.pdf | Спеціальність 133 "Галузеве машинобудування" | 1,31 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.