Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1686
Назва: | Підвищення ефективності передпосадкового обробітку ґрунту під час вирощування картоплі з нарізанням гряд розробленим грядкоутворювачем |
Інші назви: | Increasing the efficiency of pre-planting tillage during potato cultivation with the cutting of ridges by the developed ridge former |
Автори: | Дищаківський, Руслан Богданович |
Ключові слова: | картопля potato грядкова технологія bed technology грядкоутворювач bed former |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ |
Бібліографічний опис: | Дищаківський Р. Б. Підвищення ефективності передпосадкового обробітку ґрунту під час вирощування картоплі з нарізанням гряд розробленим грядкоутворювачем: дипломний проєкт. Львів, 2024. 52с. |
Короткий огляд (реферат): | Проведено аналіз технологічних операцій виробництва картоплі. Розглянута операція передпосадкового обробітку ґрунту з утворенням грядок із використання розробленого грядкоутворювача на базі грядкоутворювача УГН-4К. Розраховані основні техніко-економічні показники даної операції та розроблена операційна карта. До грядкоутворюва УГН-4К розробили спеціальні грядкоутворювачі замість ґрунтообробних фрез. Запропоновані грядкоформувачі складаються з вирівнюючих шлейфів та зубової борони, а борозенку утворюють плужні розгортачі, що формують борозенку. Запропонований агрегат є більш простіший за конструкцією і характеризується більшою продуктивністю. Розраховані основні технологічні та конструктивні параметри запропонованого грядкоутворювача. |
Опис: | Спеціальність 208 "Агроінженерія" |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1686 |
Розташовується у зібраннях: | ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Dyschakivskyi_bach.pdf | Спеціальність 208 "Агроінженерія" | 1,21 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.