Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1686| Title: | Підвищення ефективності передпосадкового обробітку ґрунту під час вирощування картоплі з нарізанням гряд розробленим грядкоутворювачем |
| Other Titles: | Increasing the efficiency of pre-planting tillage during potato cultivation with the cutting of ridges by the developed ridge former |
| Authors: | Дищаківський, Руслан Богданович |
| Keywords: | картопля potato грядкова технологія bed technology грядкоутворювач bed former |
| Issue Date: | 2024 |
| Publisher: | ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ |
| Citation: | Дищаківський Р. Б. Підвищення ефективності передпосадкового обробітку ґрунту під час вирощування картоплі з нарізанням гряд розробленим грядкоутворювачем: дипломний проєкт. Львів, 2024. 52с. |
| Abstract: | Проведено аналіз технологічних операцій виробництва картоплі. Розглянута операція передпосадкового обробітку ґрунту з утворенням грядок із використання розробленого грядкоутворювача на базі грядкоутворювача УГН-4К. Розраховані основні техніко-економічні показники даної операції та розроблена операційна карта. До грядкоутворюва УГН-4К розробили спеціальні грядкоутворювачі замість ґрунтообробних фрез. Запропоновані грядкоформувачі складаються з вирівнюючих шлейфів та зубової борони, а борозенку утворюють плужні розгортачі, що формують борозенку. Запропонований агрегат є більш простіший за конструкцією і характеризується більшою продуктивністю. Розраховані основні технологічні та конструктивні параметри запропонованого грядкоутворювача. |
| Description: | Спеціальність 208 "Агроінженерія" |
| URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1686 |
| Appears in Collections: | ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Dyschakivskyi_bach.pdf | Спеціальність 208 "Агроінженерія" | 1,21 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.