Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1668
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПазина, Ярослав Михайлович-
dc.date.accessioned2024-07-01T17:53:58Z-
dc.date.available2024-07-01T17:53:58Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПазина Я.М. Підвищення ефективності процесу подрібнення післязбиральних решток у ФГ «Шанс» Сокальського району Львівської області з удосконаленням конструкції подрібнювача ПР-4,5: дипломний проєкт. Львів, 2024. 60с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1668-
dc.descriptionСпеціальність 208 "Агроінженерія"uk_UA
dc.description.abstractРозглянуто організаційно-технічні аспекти проектування організаційного середовища подрібнення післяжнивних решток для забезпечення максимальної ефективності процесу та наведено загальні принципи його організації. Розроблена операційна карта, яка дозволяє організувати та здійснити процес подрібнення післяжнивних решток у господарстві якісно та максимально ефективно, відповідно до встановлених агротехнічних умовuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯuk_UA
dc.subjectпідвищення ефективностіuk_UA
dc.subjectincreasing efficiencyuk_UA
dc.subjectпроцес подрібненняuk_UA
dc.subjectgrinding processuk_UA
dc.subjectподрібнювачuk_UA
dc.subjectchopperuk_UA
dc.titleПідвищення ефективності процесу подрібнення післязбиральних решток у ФГ «Шанс» Сокальського району Львівської області з удосконаленням конструкції подрібнювача ПР-4,5uk_UA
dc.title.alternativeIncreasing the efficiency of the process of grinding post-harvest residues in the FG "Shans" of the Sokal district of the Lviv region with the improvement of the design of the PR-4,5 shredderuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pazyna_bach.pdfСпеціальність 208 "Агроінженерія"1,33 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.