Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1665| Название: | Підвищення ефективності процесу консервування силосної маси у ФГ «Надія» Стрийського району Львівської області з розробленням агрегату для внесення рідких консервантів |
| Другие названия: | Increasing the efficiency of the silage preservation process at Nadiya FG, Stryi district, Lviv region, with the development of a unit for applying liquid preservatives |
| Авторы: | Клапчук, Артем Олександрович |
| Ключевые слова: | підвищення ефективності increasing efficiency консервування силосної мас preservation of silage mass внесення рідких консервантів introduction of liquid preservatives |
| Дата публикации: | 2024 |
| Издательство: | ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ |
| Библиографическое описание: | Клапчук А.О. Підвищення ефективності процесу консервування силосної маси у ФГ «Надія» Стрийського району Львівської області з розробленням агрегату для внесення рідких консервантів: дипломний проєкт. Львів, 2024. 59с. |
| Краткий осмотр (реферат): | Подано організаційно-технічні аспекти процесу внесення рідких консервантів у силосну масу, що забезпечують максимальну ефективність процесу, а також запропоновані загальні принципи його організації. Розроблена операційна карта для процесу внесення рідких консервантів у силосну масу дає змогу якісно та максимально ефективно організувати і провести процес заготівлі кормів в господарстві у встановлені агротехнічні строки. |
| Описание: | Спеціальність 208 "Агроінженерія" |
| URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1665 |
| Располагается в коллекциях: | ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Klapchuk_bach.pdf | Спеціальність 208 "Агроінженерія" | 2,16 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.