Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1661
Назва: Підвищення ефективності технологічного процесу виробництва свинини із використанням модернізованого насоса для водопостачання
Інші назви: Improving the efficiency of the pork production process using a modernised water supply pump
Автори: Чорний, Володимир Степанович
Ключові слова: Свинина
Pork
технологічний процес
technological process
тваринництво
animal husbandry
Дата публікації: 2024
Видавництво: ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ
Бібліографічний опис: Чорний В.С. Підвищення ефективності технологічного процесу виробництва свинини із використанням модернізованого насоса для водопостачання: дипломний проєкт. Львів, 2024. 53с.
Короткий огляд (реферат): Проведено аналіз технологічних процесів виробництва свинини. Виконано патентний пошук існуючого обладнання для забезпечення водою виробничого приміщення та розраховано основні параметри удосконаленого насоса. Проаналізовано сучасний стан та перспективи розвитку енергозберігаючих технологій у галузі тваринництва. Здійснено моделювання процесів формування та виникнення травмонебезпечних і аварійних ситуацій під час експлуатації обладнання. Обґрунтовано економічну ефективність проектних рішень.
Опис: Спеціальність 208 "Агроінженерія"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1661
Розташовується у зібраннях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Chornuy V.S_bak.pdfСпеціальність 208 "Агроінженерія"1,2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.