Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1661
Назва: | Підвищення ефективності технологічного процесу виробництва свинини із використанням модернізованого насоса для водопостачання |
Інші назви: | Improving the efficiency of the pork production process using a modernised water supply pump |
Автори: | Чорний, Володимир Степанович |
Ключові слова: | Свинина Pork технологічний процес technological process тваринництво animal husbandry |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ |
Бібліографічний опис: | Чорний В.С. Підвищення ефективності технологічного процесу виробництва свинини із використанням модернізованого насоса для водопостачання: дипломний проєкт. Львів, 2024. 53с. |
Короткий огляд (реферат): | Проведено аналіз технологічних процесів виробництва свинини. Виконано патентний пошук існуючого обладнання для забезпечення водою виробничого приміщення та розраховано основні параметри удосконаленого насоса. Проаналізовано сучасний стан та перспективи розвитку енергозберігаючих технологій у галузі тваринництва. Здійснено моделювання процесів формування та виникнення травмонебезпечних і аварійних ситуацій під час експлуатації обладнання. Обґрунтовано економічну ефективність проектних рішень. |
Опис: | Спеціальність 208 "Агроінженерія" |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1661 |
Розташовується у зібраннях: | ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Chornuy V.S_bak.pdf | Спеціальність 208 "Агроінженерія" | 1,2 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.