Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1661
Название: Підвищення ефективності технологічного процесу виробництва свинини із використанням модернізованого насоса для водопостачання
Другие названия: Improving the efficiency of the pork production process using a modernised water supply pump
Авторы: Чорний, Володимир Степанович
Ключевые слова: Свинина
Pork
технологічний процес
technological process
тваринництво
animal husbandry
Дата публикации: 2024
Издательство: ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ
Библиографическое описание: Чорний В.С. Підвищення ефективності технологічного процесу виробництва свинини із використанням модернізованого насоса для водопостачання: дипломний проєкт. Львів, 2024. 53с.
Краткий осмотр (реферат): Проведено аналіз технологічних процесів виробництва свинини. Виконано патентний пошук існуючого обладнання для забезпечення водою виробничого приміщення та розраховано основні параметри удосконаленого насоса. Проаналізовано сучасний стан та перспективи розвитку енергозберігаючих технологій у галузі тваринництва. Здійснено моделювання процесів формування та виникнення травмонебезпечних і аварійних ситуацій під час експлуатації обладнання. Обґрунтовано економічну ефективність проектних рішень.
Описание: Спеціальність 208 "Агроінженерія"
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1661
Располагается в коллекциях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Chornuy V.S_bak.pdfСпеціальність 208 "Агроінженерія"1,2 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.