Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1659
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Березовський, Петро Олександрович | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-01T13:23:22Z | - |
dc.date.available | 2024-07-01T13:23:22Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Березовський П.О. Підвищення ефективності технологічного процесу обробки сировини для виробництва макаронних виробів із викори¬станням модернізованої системи накопичення та дозування: дипломний проєкт. Львів, 2024. 60с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1659 | - |
dc.description | Спеціальність 208 "Агроінженерія" | uk_UA |
dc.description.abstract | Приведено аналіз обробки сировини макаронного виробництва, обґрунтовано актуальність теми, мету і завдання проєкту. На основі проаналізованих даних розроблено технологію виробництва макаронів, вибрано засоби механізації операцій технологічного процесу, розраховано такт, ритм переробного підприємства. Проведено удосконалення системи накопичення та дозування сировини макаронного виробництва. Розраховано техніко-економічні показники виробництва макаронів, зокрема рентабельність, річний економічний ефект та термін окупності капітальних вкладень. Розроблено заходи для забезпечення охорони праці та безпеки життєдіяльності макаронного підприємства. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ | uk_UA |
dc.subject | Макарони | uk_UA |
dc.subject | Pasta | uk_UA |
dc.subject | технологічний процес | uk_UA |
dc.subject | technological process | uk_UA |
dc.subject | система накопичення | uk_UA |
dc.subject | storage system | uk_UA |
dc.title | Підвищення ефективності технологічного процесу обробки сировини для виробництва макаронних виробів із викори¬станням модернізованої системи накопичення та дозування | uk_UA |
dc.title.alternative | Improving the efficiency of the technological process of processing raw materials for the production of pasta using a modernised storage and dosing system | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Berezovskuy P.O_bak.pdf | Спеціальність 208 "Агроінженерія" | 1,3 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.