Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1659
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБерезовський, Петро Олександрович-
dc.date.accessioned2024-07-01T13:23:22Z-
dc.date.available2024-07-01T13:23:22Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБерезовський П.О. Підвищення ефективності технологічного процесу обробки сировини для виробництва макаронних виробів із викори¬станням модернізованої системи накопичення та дозування: дипломний проєкт. Львів, 2024. 60с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1659-
dc.descriptionСпеціальність 208 "Агроінженерія"uk_UA
dc.description.abstractПриведено аналіз обробки сировини макаронного виробництва, обґрунтовано актуальність теми, мету і завдання проєкту. На основі проаналізованих даних розроблено технологію виробництва макаронів, вибрано засоби механізації операцій технологічного процесу, розраховано такт, ритм переробного підприємства. Проведено удосконалення системи накопичення та дозування сировини макаронного виробництва. Розраховано техніко-економічні показники виробництва макаронів, зокрема рентабельність, річний економічний ефект та термін окупності капітальних вкладень. Розроблено заходи для забезпечення охорони праці та безпеки життєдіяльності макаронного підприємства.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯuk_UA
dc.subjectМакарониuk_UA
dc.subjectPastauk_UA
dc.subjectтехнологічний процесuk_UA
dc.subjecttechnological processuk_UA
dc.subjectсистема накопиченняuk_UA
dc.subjectstorage systemuk_UA
dc.titleПідвищення ефективності технологічного процесу обробки сировини для виробництва макаронних виробів із викори¬станням модернізованої системи накопичення та дозуванняuk_UA
dc.title.alternativeImproving the efficiency of the technological process of processing raw materials for the production of pasta using a modernised storage and dosing systemuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Berezovskuy P.O_bak.pdfСпеціальність 208 "Агроінженерія"1,3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.