Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1578
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Панахид, Остап Петрович | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-17T11:03:49Z | - |
dc.date.available | 2024-05-17T11:03:49Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Панахид О.П. Дослідження конструктивних параметрів фаршезмішувача для виробництва ковбасних виробів: Кваліфікаційна робота. Дубляни, 2024. 73 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1578 | - |
dc.description | Спеціальність 133 "Галузеве машинобудування" | uk_UA |
dc.description.abstract | Детально проаналізовано фаршезмішувачі для ефективного перетворення інгредієнтів фаршу в однорідну суміш. При аналізі змішувачів за різними показниками виявилося, що найбільш ефективними є змішувачі з поєднаним лопатевим і шнековим робочими механізмами. Крім того, індикатори, які недостатньо ефективні в одному типі змішувача, ідеальні в іншому типі змішувача. На цій основі розроблено та продемонстровано комбінований фаршезмішувач з лопатевим та шнековим робочим органом. | uk_UA |
dc.publisher | Львівський національний університет природокористування | uk_UA |
dc.subject | фаршезмішувач, фарш, ковбаса, виріб, шнек, | uk_UA |
dc.subject | stuffing mixer, stuffing, sausage, product, auger, | uk_UA |
dc.title | Дослідження конструктивних параметрів фаршезмішувача для виробництва ковбасних виробів | uk_UA |
dc.title.alternative | Study of the design parameters of the minced meat mixer for the production of sausage products | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Соціо-гуманітарні науки / Social Sciences and Humanities |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Panahid_O_mag.pdf | Спеціальність 133 "Галузеве машинобудування" | 5,31 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.