Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1479
Название: Формування врожайності сої залежно від строків сівби
Другие названия: Soybean yield formation depending on the timing of sowing
Авторы: Антонюк, Ярослав Валерійович
Ключевые слова: врожайність
yield
соя
soybean
строк сівби
sowing time
якість зерна
grain quality
Дата публикации: 2023
Издательство: ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ
Библиографическое описание: Антонюк Я.В. Формування врожайності сої залежно від строків сівби: кваліфікаційна робота. Львів. 2024. 85 с.
Краткий осмотр (реферат): Польовий дослід проводили з районованим сортом сої ЕС Ментор упродовж 2023 р. в умовах Західного Лісостепу на базі СГК «Дніпро» Зборівського р-ну Тернопільської обл. Передбачалось вивчити реакцію сої сорту ЕС Ментор на строки сівби. Одночасно проводили спостереження для вивчення впливу строків сівби на проходження періоду вегетації сої, морфологічні показники рослин та елементи структури врожаю, його рівень, фізичні показники якості зерна, а також економічну ефективність та енергетичну оцінку. За результатами досліджень встановлено, що в умовах СГК «Дніпро» Зборівського р-ну Тернопільської обл. на чорноземі типовому малогумусному кращим строком сівби сої є при температурі ґрунту на глибині 10 см 10-11°С. Врожайність сої сорту ЕС Ментор на цьому варіанті формувалась на рівні 32,2 ц/га при собівартості 1 ц зерна 804 грн. та рівні рентабельності 173 %. На варіанті, де сіяли при температурі ґрунту на глибині 10 см 10-11 °С, максимальне отримання відтвореної енергії з урожаєм становило 59900 МДж/га, коефіцієнт енергетичної ефективності - 3,9.
Описание: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1479
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Antoniuk_mag.pdfКваліфікаційна робота1,52 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.