Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1467
Назва: Удосконалення методики й організації обліку та аудиту виробництва картоплі в товаристві з обмеженою відповідальністю ххххх Львівської області».
Інші назви: Improvement of accounting and audit methods and organization in potato production at****., Lviv region.
Автори: Сушко, Оксана Петрівна
Ключові слова: сільськогосподарське підприємство
agricultural enterprise
виробництво картоплі
potato production
картоплярство
potato farming
організація обліку
accounting organization
витрати виробництва
production costs
собівартість
cost price
облікова політика
ccounting policy
аудит
audit
автоматизація
automation
Дата публікації: 2024
Видавництво: Львівський національний університет природокористування
Бібліографічний опис: Сушко О.П. Improvement of accounting and audit methods and organization in potato production at****., Lviv region: магістерська робота. Львів, 2024. 88с.
Короткий огляд (реферат): У кваліфікаційній роботі розглянуто проблемні аспекти організації та методики обліку і аудиту виробництва продукції картоплярства у сільськогосподарському підприємстві, зокрема досліджено та проаналізовано порядок ведення обліку виробництва продукції картоплі в ТзОВ ххххх, методику проведення аудиту даної ділянки, запропоновано шляхи вдосконалення організації облікового процесу в картоплярстві в частині покращення побудови обліку витрат на виробництво та формування бухгалтерської та податкової собівартості, а також основні засади автоматизації аудиту, що сприятиме кращому відображенню виробничо–господарської діяльності суб’єкта господарювання в обліку.
Опис: Спеціальність 071 "Облік і оподаткування"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1467
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sushko_Mag.pdfКваліфікаційна робота1,7 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.