Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1467
Title: | Удосконалення методики й організації обліку та аудиту виробництва картоплі в товаристві з обмеженою відповідальністю ххххх Львівської області». |
Other Titles: | Improvement of accounting and audit methods and organization in potato production at****., Lviv region. |
Authors: | Сушко, Оксана Петрівна |
Keywords: | сільськогосподарське підприємство agricultural enterprise виробництво картоплі potato production картоплярство potato farming організація обліку accounting organization витрати виробництва production costs собівартість cost price облікова політика ccounting policy аудит audit автоматизація automation |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Львівський національний університет природокористування |
Citation: | Сушко О.П. Improvement of accounting and audit methods and organization in potato production at****., Lviv region: магістерська робота. Львів, 2024. 88с. |
Abstract: | У кваліфікаційній роботі розглянуто проблемні аспекти організації та методики обліку і аудиту виробництва продукції картоплярства у сільськогосподарському підприємстві, зокрема досліджено та проаналізовано порядок ведення обліку виробництва продукції картоплі в ТзОВ ххххх, методику проведення аудиту даної ділянки, запропоновано шляхи вдосконалення організації облікового процесу в картоплярстві в частині покращення побудови обліку витрат на виробництво та формування бухгалтерської та податкової собівартості, а також основні засади автоматизації аудиту, що сприятиме кращому відображенню виробничо–господарської діяльності суб’єкта господарювання в обліку. |
Description: | Спеціальність 071 "Облік і оподаткування" |
URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1467 |
Appears in Collections: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Sushko_Mag.pdf | Кваліфікаційна робота | 1,7 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.