Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1441
Title: | Управління фінансовими ризиками у діяльності товариства з обмеженою відповідальністю «Молочна компанія «Галичина» у місті Львів і шляхи його вдосконалення |
Other Titles: | Financial Risks Management of the Limited Liability Company "Dairy Company "Halychyna" in Lviv and Ways of its Improvement |
Authors: | Закревський, Мар'ян Юрійович |
Keywords: | ризик risk фінансовий ризик financial risk оцінка фінансового стану assessment of financial condition оцінка фінансових ризиків assessment of financial risks прогнозування forecasting модель model стратегія strategy |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Львівський національний університет природокористування |
Citation: | Закревський М.Ю. Управління фінансовими ризиками у діяльності товариства з обмеженою відповідальністю «Молочна компанія «Галичина» у місті Львів і шляхи його вдосконалення:Магістерська робота. Львів, 2024. 90 с.. |
Abstract: | У роботі розкрито теоретичні аспекти управління фінансовими ризиками, зокрема, поняття, економічний зміст і види фінансових ризиків. Також, висвітлено питання основ, методів та принципів управління фінансовими ризиками. Крім того, виконано ґрунтовну оцінку фінансової діяльності компанії, проведено оцінку фінансового стану підприємства та оцінку рівня фінансових ризиків, зокрема його основних складових. Запропоновано окремі напрямки вдосконалення управління фінансовими ризиками на підприємстві, зроблено належні висновки та подано пропозиції. Отримані під час дослідження висновки можуть бути застосовані у реальній практичній діяльності підприємств |
Description: | 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" |
URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1441 |
Appears in Collections: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Закревський М.Ю. диплом.pdf | 953,78 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.