Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1425
Назва: | Обгрунтування режимів роботи фасувального обладнання для наповнення біг-бегів в умовах фермерського господарства "ЛІМ"” |
Інші назви: | Justification of the modes of operation of packaging equipment for filling big bags in the conditions of the "LIM" farm" |
Автори: | Крупа, Олег Ігорович |
Ключові слова: | розробка заходів по ідентифікації біг-бегів засобами комп’ютерного зору development of measures to identify big-bags by means of computer vision забезпечення роботи фасувального обладнання для наповнення біг-бегів ensuring the operation of packaging equipment for filling big-bags причини складнощів з ідентифікацією біг-бегів causes of difficulties with identification of big-bags можливість розпізнавання маркування на біг-бегах the possibility of recognizing markings on big-bags |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Львівський національний університет природокористування |
Бібліографічний опис: | Крупа О.І. Обгрунтування режимів роботи фасувального обладнання для наповнення біг-бегів в умовах фермерського господарства "ЛІМ"” : Дубляни, 2024. 51 с. |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є розробка заходів по ідентифікації біг-бегів засобами комп’ютерного зору для забезпечення роботи фасувального обладнання для наповнення біг-бегів в умовах фермерського господарства "ЛІМ". The purpose of the work is to develop measures to identify big-bags by means of computer vision to ensure the operation of packaging equipment for filling big bags in the conditions of the LIM farm. |
Опис: | Спеціальність 133 "Галузеве машинобудування" |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1425 |
Розташовується у зібраннях: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Krupa_mag.pdf | Кваліфікаційна робота | 2,61 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.