Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1407
Title: | Розробка стратегії підвищення ефективності експортної діяльності товариства з обмеженою відповідальністю «МХП Баффало» |
Other Titles: | Development of the strategy for improving the efficiency of export activities of MHP-BAFFALO Limited Liability Company. |
Authors: | Бонк, Станіслав Павлович |
Keywords: | аграрний agricultural сектор sector експортний export потенціал potential експорт export аграрна agricultural продукція products логістика logistics маркетингова marketing стратегія strategy міжнародний international ринок market |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Львівський національний університет природокористування |
Citation: | Бонк С.П. Розробка стратегії підвищення ефективності експортної діяльності товариства з обмеженою відповідальністю «МХП Баффало» : магістерська робота. Львів, 2024. 73 с. |
Abstract: | У роботі розглядається соціально-економічна суть та особливості експорту сільськогосподарської продукції. Деталізовано детермінанти експортної діяльності сільськогосподарських підприємств. Запропоновано методичний підхід до оцінки ефективності експортної діяльності. Оцінено експортний потенціал аграрного сектору економіки України. Проаналізовано стан виробництва та реалізації сільськогосподарської продукції досліджуваного підприємства. Охарактеризовано виклики експортної діяльності товариства з обмеженою відповідальністю «МХП Баффало». Сформовано маркетингові стратегії для експорту сільськогосподарської продукції. Запропоновано напрями вдосконалення логістики та постачання продукції на міжнародних ринках. |
Description: | Спеціальність 292 "Міжнародні економічні відносини" |
URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1407 |
Appears in Collections: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Бонк_репозитарій.pdf | Кваліфікаційна робота | 812,98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.