Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1391
Назва: Формування продуктивності сої залежно від групи стиглості сорту
Інші назви: Formation of soybean productivity depending on maturity group variety
Автори: Тригуба, Ігор Анатолійович
Ключові слова: Соя
Soy
продуктивність
productivity
якісні показники
quality indicators
сорт
variety
Дата публікації: 2023
Видавництво: ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ
Бібліографічний опис: Тригуба І. А. Формування продуктивності сої залежно від групи стиглості сорту: кваліфікаційна робота. Львів, 2023. 62 с.
Короткий огляд (реферат): У кваліфікаційній роботі висвітлено результати досліджень з вивчення продуктивності сої залежно від групи стиглості сорту, що проводились впродовж 2022-2023 років на базі приватного підприємства «Агро Експрес Сервіс» Дубенського району Рівненської області. У дослідженнях використали сорти сої: Самородок (середньоранній), Паллада, Титан (ранньостиглий), Агат, Азимут (середньостиглі). В результаті аналізу отриманих результатів досліджень встановлено, що врожайність у сортів ранньостиглої групи стиглості Паллада та Титан була рівна 3,72 та 3,89 т/га. У сортів середньостиглої групи Агат та Азимут вона була рівна 3,80 та 3,94 т/га. з підвищеними показниками якості. Аналізуючи результати досліджень господарствам в умовах приватного підприємства «Агро Експрес Сервіс» Дубенського району Рівненської області , а також господарствам в яких ґрунтово-кліматичні умови, є аналогічними, збільшити посівні площі під сортами ранньостиглої (Паллада, Титан) та середньостиглої (Агат, Азимут) групи стиглості. На основі проведених досліджень розроблено заходи щодо охорони праці, навколишнього природного середовища
Опис: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1391
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tryhuba_mag.pdfКваліфікаційна робота876,65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.