Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/137
Назва: Вплив строків сівби на урожайність і якість моркви столової
Автори: Дзюба, Кристина Олегівна
Ключові слова: морква столова
строки сівби
урожайність
товарність
якісні показники
маса коренеплоду
Дата публікації: 2021
Видавництво: Львівський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Дзюба К.О. Вплив строків сівби на урожайність і якість моркви столової. Кваліфікаційна робота. Дубляни. 2021. 87 с.
Короткий огляд (реферат): Проведені комплексні дослідження з вивчення впливу різних строків сівби на урожайність та якісні біохімічні показники коренеплодів моркви столової
Опис: спеціальність 203 Садівництво та виноградарство
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/137
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dziuba_mag.pdf.pdfКваліфікаційна робота3,27 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.