Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1306
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дидів, Остап Ігорович | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-08T10:57:39Z | - |
dc.date.available | 2024-04-08T10:57:39Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Дидів О.І. Агробіологічна оцінка сортів часнику озимого в умовах Західного Лісостепу України: кваліфікаційна робота. Львів, 2024. 97 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1306 | - |
dc.description | 203 "Садівництво та виноградарство" | uk_UA |
dc.description.abstract | Протягом 2022 – 2023 рр. у ННЦ Львівського НУП на темно-сірих опідзолених легкосуглинкових ґрунтах проводилася агробіологічна оцінка сортів часнику озимого національної селекції за комплексом агробіологічних ознак: період від сходів до технічної стиглості, висотою рослини, середньою масою зубка, масою цибулини, товарністю, товарною врожайністю, біохімічним складом, вмістом нітратів, стійкістю до хвороб, економічною ефективністю вирощування. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Львівський національний університет природокористування | uk_UA |
dc.subject | часник | uk_UA |
dc.subject | garlic | uk_UA |
dc.subject | сорт | uk_UA |
dc.subject | variety | uk_UA |
dc.subject | маса цибулини | uk_UA |
dc.subject | bulb weight | uk_UA |
dc.subject | урожайність | uk_UA |
dc.subject | yield | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.title | Агробіологічна оцінка сортів часнику озимого в умовах Західного Лісостепу України | uk_UA |
dc.title.alternative | Agrobiological evaluation of winter garlic varieties in the conditions of the Western Forest Steppe of Ukraine | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Dydiv_mag.pdf.pdf | Кваліфікаційна робота | 4,95 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.