Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1296| Назва: | Особливості формування врожайності та поживної цінності ріпаку озимого залежно від сорту |
| Інші назви: | Features of yield formation and nutritional value of winter rape depending on the variety |
| Автори: | Сворак, Марія Любомирівна |
| Ключові слова: | урожай harvest поживність nutrition сорт variety ріпак озимий winter rape |
| Дата публікації: | 2024 |
| Видавництво: | Львівський національний університет природокористування |
| Бібліографічний опис: | Сворак М.Л. Особливості формування врожайності та поживної цінності ріпаку озимого залежно від сорту. Кваліфікаційна робота. Львів, 2024. 84 с. |
| Короткий огляд (реферат): | Вивчалася продуктивність і поживність зерна ріпаку озимого різних сортів. Встановлено, що вирощування на дерново-підзолистих поверхнево-оглеєних ґрунтах ріпаку озимого сортів Дембо і Нельсон дозволяє одержувати високі врожаї зерна. При цьому, за виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт Нельсон показав кращі результати, ніж сорт Дембо. |
| Опис: | Спеціальність 201 "Агрономія" |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1296 |
| Розташовується у зібраннях: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Svorak_mag.pdf | Кваліфікаційна робота | 847,88 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.