Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1291
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЮрас, Ростислав Ігорович-
dc.date.accessioned2024-04-07T18:37:22Z-
dc.date.available2024-04-07T18:37:22Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЮрас Р.І. Вплив сортових особливостей озимої пшениці на урожайність і поживну цінність її зерна. Дубляни, 2024 р. 88 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1291-
dc.descriptionСпеціальність 201 "Агрономія"uk_UA
dc.description.abstractДворічні дослідження проведені упродовж 2022-2023 рр. показали, що за умов лучно-чорноземних ґрунтів добре реалізовують генетичний потенціал продуктивності сорти озимої пшениці Мескаль та Франц. При цьому сорт озимої пшениці Франц здатний формувати посіви з високопродуктивними стеблами, що перевищують посіви сорту Мескаль. Крім цього вказаний сорт пшениці демонстрував рослини з довшим колосом, який відрізнявся більшою кількістю зерен у ньому. Маса 1000 зерен у озимої пшениці Франц була більшою, за сорт Мескаль За обсягами врожаю сорт Франц переважав сорт Мескаль.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвівський національний університет природокористуванняuk_UA
dc.subjectпшениця озимаuk_UA
dc.subjectwinter wheatuk_UA
dc.subjectурожайністьuk_UA
dc.subjectproductivityuk_UA
dc.subjectпоживність зернаuk_UA
dc.subjectgrain nutritionuk_UA
dc.titleВплив сортових особливостей озимої пшениці на урожайність і поживну цінність її зернаuk_UA
dc.title.alternativeThe influence of varietal characteristics of winter wheat on the yield and nutritional value of its grainuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Yuras_mag(1).pdfКваліфікаційна робота776,83 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.