Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1291
Назва: Вплив сортових особливостей озимої пшениці на урожайність і поживну цінність її зерна
Інші назви: The influence of varietal characteristics of winter wheat on the yield and nutritional value of its grain
Автори: Юрас, Ростислав Ігорович
Ключові слова: пшениця озима
winter wheat
урожайність
productivity
поживність зерна
grain nutrition
Дата публікації: 2024
Видавництво: Львівський національний університет природокористування
Бібліографічний опис: Юрас Р.І. Вплив сортових особливостей озимої пшениці на урожайність і поживну цінність її зерна. Дубляни, 2024 р. 88 с.
Короткий огляд (реферат): Дворічні дослідження проведені упродовж 2022-2023 рр. показали, що за умов лучно-чорноземних ґрунтів добре реалізовують генетичний потенціал продуктивності сорти озимої пшениці Мескаль та Франц. При цьому сорт озимої пшениці Франц здатний формувати посіви з високопродуктивними стеблами, що перевищують посіви сорту Мескаль. Крім цього вказаний сорт пшениці демонстрував рослини з довшим колосом, який відрізнявся більшою кількістю зерен у ньому. Маса 1000 зерен у озимої пшениці Франц була більшою, за сорт Мескаль За обсягами врожаю сорт Франц переважав сорт Мескаль.
Опис: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1291
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yuras_mag(1).pdfКваліфікаційна робота776,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.