Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1289
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПомажак, Юрій Ярославович-
dc.date.accessioned2024-04-07T18:26:34Z-
dc.date.available2024-04-07T18:26:34Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПомажак Ю.Я. Формування урожайності і поживної цінності зерна жита озимого залежно від гібридних особливостей. Дубляни, 2024 р. 89 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1289-
dc.descriptionСпеціальність 201 "Агрономія"uk_UA
dc.description.abstractКваліфікаційна робота виконана у 2022-2023 році на двох гібридах озимого жита. Встановлено, що на підзолисто-дернових ґрунтах гібрид озимого жита Вінетто характеризувався вищою густотою стояння рослин та довжиною колосу, а гібрид ЗУ Коссані ‒ більшою висотою рослин. Зерно гібриду Вінетто мало на 0,4 % більшу кількість сухої речовини за рахунок вищого вмісту білку, жиру і беазотистих екстрактивних речовин, а зерно гібриду ЗУ Коссані відзначалось вищим вмістом клітковини та золи. Загалом зерно озимого жита Вінетто характеризувалось вищою загальною та енергетичною поживністю, а сам гібрид більшим виходом кормових одиниць і перетравного протеїну, а також вищою енергетичною й економічною ефективністю.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвіський національний університет природокористуванняuk_UA
dc.subjectжитоuk_UA
dc.subjectryeuk_UA
dc.subjectурожайністьuk_UA
dc.subjectproductivityuk_UA
dc.subjectпоживність зернаuk_UA
dc.subjectgrain nutritionuk_UA
dc.titleФормування урожайності і поживної цінності зерна жита озимого залежно від гібридних особливостейuk_UA
dc.title.alternativeFormation of yield and nutritional value of winter rye grain depending on hybrid featuresuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pomazhak_mag(1).pdfКваліфікаційна робота817,52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.