Link lub cytat. https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1289
Tytuł: Формування урожайності і поживної цінності зерна жита озимого залежно від гібридних особливостей
Inne tytuły: Formation of yield and nutritional value of winter rye grain depending on hybrid features
Autorzy: Помажак, Юрій Ярославович
Słowa kluczowe: жито
rye
урожайність
productivity
поживність зерна
grain nutrition
Data wydania: 2024
Wydawca: Львіський національний університет природокористування
Cytat: Помажак Ю.Я. Формування урожайності і поживної цінності зерна жита озимого залежно від гібридних особливостей. Дубляни, 2024 р. 89 с.
Abstract: Кваліфікаційна робота виконана у 2022-2023 році на двох гібридах озимого жита. Встановлено, що на підзолисто-дернових ґрунтах гібрид озимого жита Вінетто характеризувався вищою густотою стояння рослин та довжиною колосу, а гібрид ЗУ Коссані ‒ більшою висотою рослин. Зерно гібриду Вінетто мало на 0,4 % більшу кількість сухої речовини за рахунок вищого вмісту білку, жиру і беазотистих екстрактивних речовин, а зерно гібриду ЗУ Коссані відзначалось вищим вмістом клітковини та золи. Загалом зерно озимого жита Вінетто характеризувалось вищою загальною та енергетичною поживністю, а сам гібрид більшим виходом кормових одиниць і перетравного протеїну, а також вищою енергетичною й економічною ефективністю.
Opis: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1289
Występuje w kolekcjach:ОС «Магістр» / Master's degree

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Pomazhak_mag(1).pdfКваліфікаційна робота817,52 kBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi