Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1288
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Максімов, Олег Олександрович | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-07T18:21:20Z | - |
dc.date.available | 2024-04-07T18:21:20Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Максімов О. О. Урожайність і поживна цінність листостеблової маси сортів люцерни посівної. Дубляни, 2024 р. 90 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1288 | - |
dc.description | Спеціальність 201 "Агрономія" | uk_UA |
dc.description.abstract | Об’єктом досліджень була листостеблова маса люцерни, яку вивчали на предмет продуктивності та поживності, для чого аналізували її хімічний склад. І як показали лабораторні дослідження стеблостій люцерни сорту Крено містить більше сухої речовини, сирих протеїну, жиру, золи, а також безазотистих екстрактивних речовин, а сорту Раміна ‒ сирої клітковини. Продуктивність листостеблової маси у сорту Крено на 11,1 % була більшою, ніж у сорту Раміна і за два роки вирощування дозволила отримати на 13,4 % більше урожаю. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Львіський національний університет природокористування | uk_UA |
dc.subject | урожайність | uk_UA |
dc.subject | yield | uk_UA |
dc.subject | поживність | uk_UA |
dc.subject | nutrition | uk_UA |
dc.subject | листостеблова маса люцерни | uk_UA |
dc.subject | leaf mass of alfalfa | uk_UA |
dc.title | Урожайність і поживна цінність листостеблової маси сортів люцерни посівної | uk_UA |
dc.title.alternative | Yield and nutritional value of leaf mass of alfalfa seed varieties | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Maksimov_mag(1).pdf | Кваліфікаційна робота | 642,8 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.