Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1287
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКуцик, Тарас Вікторович-
dc.date.accessioned2024-04-07T18:16:42Z-
dc.date.available2024-04-07T18:16:42Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКуцик Т. В. Вивчення гібридних особливостей формування урожайності та поживної цінності зерна ячменю озимого. Дубляни, 2024 р. 85 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1287-
dc.descriptionСпеціальність 201 "Агрономія"uk_UA
dc.description.abstractВідзначено сприятливий вплив ґрунтових та гідротермічних умов 2022-2023 рр. на вирощування гібридів ячменю озимого СИ Комет і Галатіон. При цьому встановлено, що рослини гібриду СИ Комет за цих умов відрізнялись більшою висотою, а рослини гібриду Галатіон довшим колосом, кількістю колосків і вищим коефіцієнтом продуктивного кущіння. Зерно ячменю озимого гібриду Галатіон характеризувалось вищим вмістом сухої речовини і в ній більшою кількістю білку, жиру та безазотистих екстрактивних речовин. У зерні гібриду СИ Комет в сухій речовині був більшим вміст клітковини. Вирощування гібриду ячменю озимого Галатіон збільшує вихід кормових одиниць, перетравного протеїну та кормо-протеїнових одиниць з га посівів.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвіський національний університет природокористуванняuk_UA
dc.subjectячмінь озимийuk_UA
dc.subjectwinter barleyuk_UA
dc.subjectурожайністьuk_UA
dc.subjectproductivityuk_UA
dc.subjectпоживність зернаuk_UA
dc.subjectgrain nutritionuk_UA
dc.titleВивчення гібридних особливостей формування урожайності та поживної цінності зерна ячменю озимогоuk_UA
dc.title.alternativeStudy of hybrid features of yield formation and nutritional value of winter barley grainuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Kutsyk_mag(1).pdfКваліфікаційна робота946,72 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.