Link lub cytat. https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1286
Pełny rekord metadanych
Pole DCWartośćJęzyk
dc.contributor.authorКреховецький, Микола Дмитрович-
dc.date.accessioned2024-04-07T18:11:34Z-
dc.date.available2024-04-07T18:11:34Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКреховецький М. Д. Продуктивність і поживність пшеничної соломи залежно від сортових особливостей. Дубляни, 2024 р. 89 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1286-
dc.descriptionСпеціальність 201 "Агрономія"uk_UA
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі показано, що вирощування на чорноземах опідзолених сортів озимої пшениці сприяє їх росту і розвитку. Валовий збір пшеничної соломи сорту Агота на 5,8 % перевищував обсяги її збору в сорту Леммі. Встановлено, що солома сорту Агота відзначається більшим вмістом сухої речовини, сирого протеїну, сирого жиру, сирої золи, білку і безазотистих екстрактивних речовин, ніж сорт Леммі. Тоді як солома сорту Леммі характеризувалась більшою кількістю сирої клітковини. Відповідно це вплинуло на фактичне жировідкладання в організмі тварин, яке було зумовлено на 5,3 % більшою кількістю кормових одиниць у складі соломи сорту Агота.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвіський національний університет природокористуванняuk_UA
dc.subjectозима пшеницяuk_UA
dc.subjectwinter wheat,uk_UA
dc.subjectсоломаuk_UA
dc.subjectstrawuk_UA
dc.subjectурожайністьuk_UA
dc.subjectproductivityuk_UA
dc.subjectпоживністьuk_UA
dc.subjectnutritionuk_UA
dc.titleПродуктивність і поживність пшеничної соломи залежно від сортових особливостей.uk_UA
dc.title.alternativeProductivity and nutrition of wheat straw depending on varietal characteristicsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Występuje w kolekcjach:ОС «Магістр» / Master's degree

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Krekhovetskyi_mag(1).pdfКваліфікаційна робота776,01 kBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi