Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1285
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorГринкевич, Назарій Ігорович-
dc.date.accessioned2024-04-07T18:04:10Z-
dc.date.available2024-04-07T18:04:10Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationГринкевич Н. І. Формування урожайності і поживності зерна бобів кормових залежно від сорту: кваліфікаційна робота. Дубляни, 2024 р.88 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1285-
dc.descriptionСпеціальність 201 "Агрономія"uk_UA
dc.description.abstractВстановлено, що рослини бобів кормових сорту Сіріус у 2022-2023 рр. мали різну реакцію на вплив абіотичних чинників, що стримувало досягнення ними фаз свого розвитку. Згідно досліджень виявлено, що висота рослин у бобів сорту Візир у фазах бутонізації, цвітіння, утворення зелених бобів та у фазі повної стиглості була більшою, ніж у сорту Сіріус. Урожайність зерна в бобів кормових сорту Сіріус перевищувала продуктивність сорту Візир. Загалом зерно сорту Сіріус мало більшу кількість сухої речовини, сирого і перетравного протеїну, безазотистих екстрактивних речовин та золи і менший вміст клітковини та жиру, ніж контрольний сорт.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвівський національний університет природокористуванняuk_UA
dc.subjectбоби кормовіuk_UA
dc.subjectfodder beansuk_UA
dc.subjectурожайністьuk_UA
dc.subjectproductivityuk_UA
dc.subjectпоживність зерна.uk_UA
dc.subjectgrain nutritionuk_UA
dc.titleФормування урожайності і поживності зерна бобів кормових залежно від сорту.uk_UA
dc.title.alternativeFormation of yield and nutritional value of forage bean grain depending on the varietyuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Grynkevych_mag(1).pdf653,36 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.