Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1285
Назва: Формування урожайності і поживності зерна бобів кормових залежно від сорту.
Інші назви: Formation of yield and nutritional value of forage bean grain depending on the variety
Автори: Гринкевич, Назарій Ігорович
Ключові слова: боби кормові
fodder beans
урожайність
productivity
поживність зерна.
grain nutrition
Дата публікації: 2024
Видавництво: Львівський національний університет природокористування
Бібліографічний опис: Гринкевич Н. І. Формування урожайності і поживності зерна бобів кормових залежно від сорту: кваліфікаційна робота. Дубляни, 2024 р.88 с.
Короткий огляд (реферат): Встановлено, що рослини бобів кормових сорту Сіріус у 2022-2023 рр. мали різну реакцію на вплив абіотичних чинників, що стримувало досягнення ними фаз свого розвитку. Згідно досліджень виявлено, що висота рослин у бобів сорту Візир у фазах бутонізації, цвітіння, утворення зелених бобів та у фазі повної стиглості була більшою, ніж у сорту Сіріус. Урожайність зерна в бобів кормових сорту Сіріус перевищувала продуктивність сорту Візир. Загалом зерно сорту Сіріус мало більшу кількість сухої речовини, сирого і перетравного протеїну, безазотистих екстрактивних речовин та золи і менший вміст клітковини та жиру, ніж контрольний сорт.
Опис: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1285
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Grynkevych_mag(1).pdf653,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.