Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1284
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЄгоров, Дмитро Володимирович-
dc.date.accessioned2024-04-07T17:56:37Z-
dc.date.available2024-04-07T17:56:37Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЄгоров Д. В. Формування продуктивності і поживності зерна люпину залежно від сорту: кваліфікаційна робота. Дубляни, 2023 р.88 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1284-
dc.descriptionСпеціальність 201 "Агрономія"uk_UA
dc.description.abstractДворічні дослідження показали, що сорт люпину білого Барвінок має вищу стійкість до природно-кліматичних умов й здатний у більшій мірі реалізовувати свій генетичний зумовлений потенціал продуктивності. Відповідно упродовж 2022-2023 рр. маса зерна з рослин, кількість бобів на рослині та кількість зернин на рослині у сорту Снігур була меншою, ніж у дослідного сорту люпину білого. Сорт люпину Барвінок за два роки досліджень продемонстрував масу 1000 зерен, яка перевищувала масу зерен у контрольного сорту. Bищу середню урожайність мав сорт люпину білого Барвінок, причому його зерно за вмістом сухої речовини перевищувало сорт Снігур.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвівський національний університет природокористуванняuk_UA
dc.subjectлюпин,uk_UA
dc.subjectlupine,uk_UA
dc.subjectформування продуктивності,uk_UA
dc.subjectformation of productivityuk_UA
dc.subjectпоживність зернаuk_UA
dc.subjectgrain nutrition.uk_UA
dc.titleФормування продуктивності і поживності зерна люпину залежно від сортуuk_UA
dc.title.alternativeFormation of productivity and nutrition of lupine grain depending on the varietyuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Egorov_mag(1).pdfКваліфікаційна робота705,93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.