Link lub cytat. https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1284
Tytuł: Формування продуктивності і поживності зерна люпину залежно від сорту
Inne tytuły: Formation of productivity and nutrition of lupine grain depending on the variety
Autorzy: Єгоров, Дмитро Володимирович
Słowa kluczowe: люпин,
lupine,
формування продуктивності,
formation of productivity
поживність зерна
grain nutrition.
Data wydania: 2024
Wydawca: Львівський національний університет природокористування
Cytat: Єгоров Д. В. Формування продуктивності і поживності зерна люпину залежно від сорту: кваліфікаційна робота. Дубляни, 2023 р.88 с.
Abstract: Дворічні дослідження показали, що сорт люпину білого Барвінок має вищу стійкість до природно-кліматичних умов й здатний у більшій мірі реалізовувати свій генетичний зумовлений потенціал продуктивності. Відповідно упродовж 2022-2023 рр. маса зерна з рослин, кількість бобів на рослині та кількість зернин на рослині у сорту Снігур була меншою, ніж у дослідного сорту люпину білого. Сорт люпину Барвінок за два роки досліджень продемонстрував масу 1000 зерен, яка перевищувала масу зерен у контрольного сорту. Bищу середню урожайність мав сорт люпину білого Барвінок, причому його зерно за вмістом сухої речовини перевищувало сорт Снігур.
Opis: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1284
Występuje w kolekcjach:ОС «Магістр» / Master's degree

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Egorov_mag(1).pdfКваліфікаційна робота705,93 kBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi