Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1235
Назва: Обґрунтування параметрів подрібнювача сільськогосподарської продукції
Інші назви: Justification of the parameters of the shredder of agricultural products
Автори: Бохонко, Віталій Юрійович
Ключові слова: сільськогосподарська продукція
agricultural products
зерно
grain
подрібнювач
chopper
Дата публікації: 2024
Видавництво: ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ
Бібліографічний опис: Бохонко В.Ю. Обґрунтування параметрів подрібнювача сільськогосподарської продукції: кваліфікаційна робота. Львів, 2024. 70с.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто класифікацію та конструктивні елементи існуючих засобів для подрібнення зернових продуктів. Досліджено закономірності відносного руху молотка як фізичного маятника у полі відцентрової сили; визначили залежності кінетичної енергії молотка та критичної швидкості руйнування зернових матеріалів; встановили залежність енергетичних показників процесу подрібнення від розмірно-масових параметрів молотків, в тому числі при зношуванні під час роботи; провели порівняльний аналіз якості подрібнення і ефективності роботи вдосконаленого молоткового ротора малогабаритного зернового подрібнювача відповідно до вимог розміру часток після подрібнення; виконали виробничу перевірку і розробили рекомендації щодо підвищення ефективності роботи подрібнювачі з шарнірно закріпленими молотками.
Опис: Спеціальність 208 "Агроінженерія"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1235
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bokhonko_mag.pdf208 "Агроінженерія"1,79 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.