Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/121
Назва: Підвищення конкурентоспроможності виробництва продукції рослинництва в сільськогосподарських підприємствах Львівської області
Інші назви: Improvement of Crop Production Competitiveness of Agricultural Enterprises of Lviv Region
Автори: Кардаш, Наталія Михайлівна
Ключові слова: конкурентоспроможність продукції
product competitiveness
прибуток
profit
рівень рентабельності
level of profitability
інтесифікація виробництва
intensification of production
економічні ризики
economic risks
інновація
innovation
інформаційний провайдер
information provider
дорадчі сліжби
advisory services
Дата публікації: 2021
Видавництво: Львівський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Кардаш Н. М. Підвищення конкурентоспроможності виробництва продукції рослинництва в сільськогосподарських підприємствах Львівської області : магістерська робота. Львів, 2021. 103 с.
Короткий огляд (реферат): Розглядаються теоретичні аспекти конкурентоспроможності виробництва продукції агропромислового комплексу в умовах сьогодення. Розкрито особливості організації аграрного виробництва та формування механізму й оцінки конкурентоспроможності продукції рослинництва, подано методику дослідження. Подано організаційно-економічну характеристику підприємств аграрного сектору Львівської області. На основі статистичних даних проведено оцінку стану та зроблено аналіз виробництва конкурентоспроможної продукції рослинництва. Обґрунтовано механізм інтенсифікації виробництва конкурентоспроможної продукції рослинництва. Розглянуто питання впровадження інновацій для підвищення якості продукції рослинництва як головної складової конкурентоспроможності. Саме інноваційна інфраструктура сприятиме розвитку аграрних підприємств, посиленню їх конкурентних переваг та підвищенню конкурентоспроможності продукції рослинництва не лише на внутрішньому ринку, але і на зовнішньому. Запропоновано стратегічні напрями забезпечення ефективності конкурентоспроможності продукції.
Опис: Спеціальність 051 "Економіка"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/121
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kardash.pdf2,14 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.