Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1195
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСидоренко, Юрій Миколайович-
dc.date.accessioned2024-03-13T19:29:34Z-
dc.date.available2024-03-13T19:29:34Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСидоренко Ю.М. Обґрунтування параметрів та режимів роботи зернової сівалки з гвинтовим висіваючим апаратом: кваліфікаційна робота. Львів, 2024. 98с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1195-
dc.descriptionСпеціальність 208 "Агроінженерія"uk_UA
dc.description.abstractЗдійснено аналіз сучасного стану розвитку технології і засобів механізації сівби зернових культур. Проаналізовано існуючі на даний час способи сівби й агротехнічні вимоги до них, здійснено огляд вітчизняних конструкцій посівних машин та висіваючих апаратів, описано основні властивості насінин, що впливають на технологію і техніку сівби. Виконано обґрунтування основних параметрів зернової сівалки, а саме: вибір технологічної схеми сівалки; обґрунтування параметрів насіннєвого бункера; проектування і розрахунок стрілчастої лапи-сошника.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯuk_UA
dc.subjectпараметри та режими роботиuk_UA
dc.subjectparameters and operating modesuk_UA
dc.subjectзернова сівалкаuk_UA
dc.subjectgrain seederuk_UA
dc.subjectвисіваючий апаратuk_UA
dc.subjectseeding deviceuk_UA
dc.titleОбґрунтування параметрів та режимів роботи зернової сівалки з гвинтовим висіваючим апаратомuk_UA
dc.title.alternativeJustification of the parameters and modes of operation of a grain seeder with a screw seeding deviceuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sydorenko_mag.pdf208 "Агроінженерія"1,59 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.