Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1148
Назва: | Стратегічні напрями підвищення конкурентоспроможності продукції тваринництва сільськогосподарськими підприємствами Львівської області |
Інші назви: | Strategic Ways to Increase the Competitiveness of Livestock Production by Agricultural Enterprises of Lviv Region |
Автори: | Дяченко, Петро Валерійович |
Ключові слова: | конкурентоспроможність competitiveness сільськогосподарські підприємства agricultural enterprises продукція тваринництва livestock production конкурентні переваги competitive advantages стратегія strategy |
Дата публікації: | 21-січ-2024 |
Видавництво: | Львівський національний університет природокористування |
Бібліографічний опис: | Дяченко П.В. Стратегічні напрями підвищення конкурентоспроможності продукції тваринництва сільськогосподарськими підприємствами Львівської області : магістерська робота. Львів, 2022. 71 с. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто основи формування конкурентоспроможності продукції тваринництва, фактори конкурентоспроможності та методичні підходи до оцінки конкурентоспроможності продукції тваринництва. Здійснено аналіз виробничо-господарської діяльності та проаналізовано економічну ефективність виробництва продукції тваринництва у сільськогосподарських підприємствах Львівської області. Обґрунтовано стратегічні засади сталого конкурентоспроможного розвитку сільськогосподарських підприємств, які забезпечують ефективне виробництво та реалізацію ними тваринницької продукції. Запропоновано інноваційні шляхи підвищення конкурентоспроможністю продукції тваринництва. Розроблено модель стратегічної конкурентоспроможності продукції тваринництва сільськогосподарських підприємств |
Опис: | Спеціальність 051 "Економіка" |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1148 |
Розташовується у зібраннях: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дяченко П.В..pdf | Кваліфікаційна робота | 1,1 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.