Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1148
Назва: Стратегічні напрями підвищення конкурентоспроможності продукції тваринництва сільськогосподарськими підприємствами Львівської області
Інші назви: Strategic Ways to Increase the Competitiveness of Livestock Production by Agricultural Enterprises of Lviv Region
Автори: Дяченко, Петро Валерійович
Ключові слова: конкурентоспроможність
competitiveness
сільськогосподарські підприємства
agricultural enterprises
продукція тваринництва
livestock production
конкурентні переваги
competitive advantages
стратегія
strategy
Дата публікації: 21-січ-2024
Видавництво: Львівський національний університет природокористування
Бібліографічний опис: Дяченко П.В. Стратегічні напрями підвищення конкурентоспроможності продукції тваринництва сільськогосподарськими підприємствами Львівської області : магістерська робота. Львів, 2022. 71 с.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто основи формування конкурентоспроможності продукції тваринництва, фактори конкурентоспроможності та методичні підходи до оцінки конкурентоспроможності продукції тваринництва. Здійснено аналіз виробничо-господарської діяльності та проаналізовано економічну ефективність виробництва продукції тваринництва у сільськогосподарських підприємствах Львівської області. Обґрунтовано стратегічні засади сталого конкурентоспроможного розвитку сільськогосподарських підприємств, які забезпечують ефективне виробництво та реалізацію ними тваринницької продукції. Запропоновано інноваційні шляхи підвищення конкурентоспроможністю продукції тваринництва. Розроблено модель стратегічної конкурентоспроможності продукції тваринництва сільськогосподарських підприємств
Опис: Спеціальність 051 "Економіка"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1148
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дяченко П.В..pdfКваліфікаційна робота1,1 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.