Link lub cytat. https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1148
Tytuł: Стратегічні напрями підвищення конкурентоспроможності продукції тваринництва сільськогосподарськими підприємствами Львівської області
Inne tytuły: Strategic Ways to Increase the Competitiveness of Livestock Production by Agricultural Enterprises of Lviv Region
Autorzy: Дяченко, Петро Валерійович
Słowa kluczowe: конкурентоспроможність
competitiveness
сільськогосподарські підприємства
agricultural enterprises
продукція тваринництва
livestock production
конкурентні переваги
competitive advantages
стратегія
strategy
Data wydania: 21-sty-2024
Wydawca: Львівський національний університет природокористування
Cytat: Дяченко П.В. Стратегічні напрями підвищення конкурентоспроможності продукції тваринництва сільськогосподарськими підприємствами Львівської області : магістерська робота. Львів, 2022. 71 с.
Abstract: Розглянуто основи формування конкурентоспроможності продукції тваринництва, фактори конкурентоспроможності та методичні підходи до оцінки конкурентоспроможності продукції тваринництва. Здійснено аналіз виробничо-господарської діяльності та проаналізовано економічну ефективність виробництва продукції тваринництва у сільськогосподарських підприємствах Львівської області. Обґрунтовано стратегічні засади сталого конкурентоспроможного розвитку сільськогосподарських підприємств, які забезпечують ефективне виробництво та реалізацію ними тваринницької продукції. Запропоновано інноваційні шляхи підвищення конкурентоспроможністю продукції тваринництва. Розроблено модель стратегічної конкурентоспроможності продукції тваринництва сільськогосподарських підприємств
Opis: Спеціальність 051 "Економіка"
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1148
Występuje w kolekcjach:ОС «Магістр» / Master's degree

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Дяченко П.В..pdfКваліфікаційна робота1,1 MBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi