Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1146
Назва: Підвищення конкурентоспроможності продукції вирощування плодів і ягід в аграрних підприємствах Львівської області
Інші назви: Increase of competitiveness of the production of fruits and berries at agrarian enterprises of Lviv region
Автори: Фалінський, Володимир Андрійович
Ключові слова: конкурентоспроможність продукції
competitiveness of products
прибуток
profit
рівень рентабельності
level of profitability
інтенсифікація виробництва
intensification of production
плодово-ягідна продукція
fruit and berry products
Дата публікації: 22-січ-2024
Видавництво: Львівський національний університет природокористування
Бібліографічний опис: Фалінський В.А. Підвищення конкурентоспроможності продукції вирощування плодів і ягід в аграрних підприємствах Львівської області : магістерська робота. Львів, 2024. 86 с.
Короткий огляд (реферат): Розглядаються теоретичні аспекти конкурентоспроможності виробництва плодів і ягід в умовах сьогодення, розкрито особливості організації виробництва та формування механізму й оцінки конкурентоспроможності плодів і ягід, подано методику дослідження. Проведено організаційно-економічну характеристику підприємств плодово-ягідної галузі Львівської області, на основі статистичних даних проведено оцінку стану та аналіз виробництва конкурентоспроможної продукції плодів і ягід Львівської області.
Опис: Спеціальність 051 "Економіка"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1146
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Фалінський В.А..pdfКваліфікаційна робота2,08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.