Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1129
Назва: | Позиціонування сільськогосподарського підприємства у конкурентному середовищі |
Інші назви: | Presentation of an agricultural enterprise in the competitive surrounding |
Автори: | Ключка, Мар'яна Михайлівна |
Ключові слова: | конкурентоспрможність competitiveness конкурентна перевага competitive advantage конкурентне середовище competitive environment сільськогосподарські підприємства agricultural enterprises стратегія розвитку development strategy |
Дата публікації: | 22-січ-2024 |
Видавництво: | Львівський національний університет природокористування |
Бібліографічний опис: | Ключка М.М. Позиціонування сільськогосподарського підприємства у конкурентному середовищі : магістерська робота. Львів, 2024. 103 с. |
Короткий огляд (реферат): | Висвітлено сутність та критерії оцінки конкурентних переваг сільськогосподарських підприємств. Розглянуто методичні підходи до оцінки конкурентного потенціалу підприємства. Проведено аналіз фінансово-господарського стану досліджуваного підприємства. Здійснено оцінку конкурентного середовища підприємства та визначено його позиціонування на ринку. Запропоновано стратегічні напрями підвищення конкурентоспроможності підприємства. Вказано на важливість впровадження інноваційних технологій в сільськогосподарське виробництво, та підвищення рівня соціальної відповідальності вітчизняних підприємств. Доведено важливість розробки конкурентної стратегії розвитку підприємства. |
Опис: | Спеціальність 051 "Економіка" |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1129 |
Розташовується у зібраннях: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ключка диплом економіка.pdf | Кваліфікаційна робота | 2,32 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.