Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1095
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorХудоба, Ігор Богданович-
dc.date.accessioned2024-02-13T08:17:10Z-
dc.date.available2024-02-13T08:17:10Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationХудоба І. Б. Екологічна безпека та основні чинники техногенного впливу на довкілля технологічних процесів виробництва хліба і хлібобулочних виробів (на прикладі підприємств Львівщини). Кваліфікаційна робота магістра Львів, 2024. , 88 c.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1095-
dc.descriptionСпеціальність. 101 «Екологія»uk_UA
dc.description.abstractМетою кваліфікаційної роботи було вивчення джерел викидів та спо¬собів очищення викидів в атмосферне повітря, підвищення ефективності ви-користання відходів, впровадження на підприємствах хлібопекарської га-лузі заходів із декарбонізації. У процесі досліджень детально проаналізо-вано, які основні виробничі фактори хлібопечення мають вплив на стан нав¬колишнє середовище, викиди парникових газів. Розглянуто загальні характе¬ристики ви¬робництва, а також його екологічну оцінку. Наведено розрахунки харак¬те¬ру поширення викидів в атмосфері від основних джерел забруднення при різ¬них погодних і технологічних умовах. Запропоновано заходи щодо покра¬щення екологічної ситуації. Проаналізовано екологічні витрати. Вивчено правила охорони праці. Проведено дослідження екологічно безпечності продукції ТзОВ "Хлібокомбінат Львів" Хлібозавод №1 та ВАТ "Красненський комбінат хлібопродуктів" . Запропоновано шляхи покращення екологічної ситуації. Для вдосконалення екологічної безпеки виробничих процесів на дос¬лід-жуваних підприємствах рекомендовано: впровадження енергоефектив¬них технологій; використання відновлюваних джерел енергії для виробництва тепла і електроенергії на хлібопекарських підприємствах; знизити викиди парникових газів від відходів виробництва хлібопекарського виробництва.uk_UA
dc.publisherЛьвівський національний університет природокористуванняuk_UA
dc.subjectекологічна безпека, виробництво хліба, джерела викидів, відходи, стічні води, декарбонізаціяuk_UA
dc.subjectenvironmental safety, bread production, emission sources, waste, wastewater, decarbonizationuk_UA
dc.titleЕкологічна безпека та основні чинники техногенного впливу на довкілля технологічних процесів виробництва хліба і хлібобулочних виробів (на прикладі підприємств Львівщиниuk_UA
dc.title.alternativeEnvironmental safety and the main factors of technogenic impact on the environment of the technological processes of bread and bakery products production (on the example of enterprises of the Lviv Region)uk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Худоба.pdfКваліфікаційна робота2,73 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.