Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1074
Назва: Екологічна оцінка впливу Товариства з обмеженою відповідальністю «Золочівагро» на стан атмосфери та заходи щодо його покращання
Інші назви: Environmental impact assessment of the Zolochiv Agro LLC on the state of the atmosphere and measures for its improvement
Автори: Ковальчук, Олег Ігорович
Ключові слова: екологічна оцінка, забруднення атмосфери, виробництво цукрового буряка
: environmental assessment, atmospheric pollution, sugar beet production
Дата публікації: 2024
Видавництво: Львівський національний університет природокористування
Бібліографічний опис: Ковальчук О.І. Екологічна оцінка впливу Товариства з обмеженою відповідальністю «Золочівагро» на стан атмосфери та заходи щодо його покращання. Кваліфікаційна робота, Львів, 2024, 80 стор.
Короткий огляд (реферат): Проведено оцінку впливу Товариства з обмеженою відповідальністю «Золочівагро» на стан атмосфери. Дана характеристика підприємства як джерела забруднення атмосфери. Охарактеризовано джерела викидів забруднюючих речовин підприємства в атмосферне повітря. Проведено розрахунки викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря від окремих джерел ТзОВ «Золочівагро». Дана характеристика устаткування для очистки газів підприємства. Проведено оцінку впливу викидів підприємства на стан прилеглого шару за результатами розрахунків розсіювання забруднюючих речовин ТзОВ «Золочівагро» в приземному шарі. Подано пропозиції щодо дозволених обсягів викидів забруднюючих речовин ТзОВ «Золочівагро» в атмосферне повітря стаціонарними джерелами, заходи щодо контролю за дотриманням встановлених нормативів граничнодопустимих викидів забруднюючих речовин.
Опис: Спеціальність 101- Екологія
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1074
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ковальчук Олег.pdfКваліфікаційна робота1,66 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.