Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/100
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКовальчук, Максим Сергійович-
dc.date.accessioned2022-06-22T07:15:07Z-
dc.date.available2022-06-22T07:15:07Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationКовальчук М.С. Організація та методика обліку біологічного перетворення в м'ясному скотарстві у приватно-орендному сільськогосподарському підприємстві ім. Шевченка Горохівського району Волинської області : магістерська робота. Львів, 2021. 107 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/100-
dc.descriptionСпеціальність 071 "Облік і оподаткування"uk_UA
dc.description.abstractУ роботі висвітлено економічну суть витрат та їх місце у процесах біологічного перетворення Представлено вітчизняний і зарубіжний досвід обліку витрат виробництва та калькулювання собівартості. Описано методику дослідження обліку процесу біологічного перетворення у м’ясному скотарстві. Оцінено результати операційної діяльності та ефективності м’ясного скотарства. Висвітлено методику обліку витрат на біологічне перетворення та оприбуткування готової продукції у м’ясному скотарстві, калькулювання продукції м’ясного скотарства. ОкреслОкреслено ено перспективи організації обліку біологічного перетворення за центрами відповідальності. Зображено економічний механізм забезпечення зростання ефективності м’ясного скотарства. Виокремлено облікову складову управління витратами на біологічне перетворення у м’ясному скотарстві. Ключові слова: витрати, облік, виробництво, аналіз, продукція тваринництва, управлінський облік, центр витрат; центри відповідальності, біологічні перетворення, інформаційне забезпечення, галузеві стандарти обліку, сільське господарство, історична вартість, справедлива вартість. The work outlines the economic essence of costs and their position in the processes of biological transformation. The domestic and foreign experience of production costs accounting and cost calculation is presented. The research describes methodology of studying the accounting of the biological transformation processes in beef cattle breeding. The results of operation activities and efficiency of beef cattle breeding are estimated. The methodology of accounting of the biological transformation costs, posting of final products in beef cattle breeding, and calculation of beef cattle breeding products is highlighted. The work outlines prospects of biological transformation accounting by the centers of responsibility. The economic mechanism to secure an increase of beef cattle breeding efficiency is described. The accounting constituent of managing costs of biological transformation in beef cattle breeding is specified. Key words: costs, accounting, production, animal breeding products, managerial accounting, costs center, centers of responsibility, biological transformation, information supply, branch standards of accounting, agriculture, historical value, fair value.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвівський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectвитратиuk_UA
dc.subjectcostsuk_UA
dc.subjectоблікuk_UA
dc.subjectaccountinguk_UA
dc.subjectвиробництвоuk_UA
dc.subjectproductionuk_UA
dc.subjectпродукція тваринництваuk_UA
dc.subjectanimal breeding productsuk_UA
dc.subjectсільське господарствоuk_UA
dc.subjectagricultureuk_UA
dc.titleОрганізація та методика обліку біологічного перетворення в м'ясному скотарстві у приватно-орендному сільськогосподарському підприємстві ім. Шевченка Горохівського району Волинської областіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Kovalchuk_mag.pdfКваліфікаційна робота1,44 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.